کوتاه اما کاربردی

فعالسازی قابلیت حذف خودکار تاریخچه فعالیت ها در گوگل

همانطور که میدانید تاریخچه فعالیت شما در اکانت گوگل و مرورگر شما ذخیره میشود،هنگامی که شما با اکانت جیمیل یا همام گوگل وارد مرورگر خود میشوید و جیمیل و مرورگر را با هم Synce یا همگام سازی میکنید پسورد ها و تمام فعالیت های شما در اکانت گوگل شما ذخیره میشود این قابلیت برای افرادی خوب و برای افرادی بد میباشد،گوگل قابلیت حذف تاریخچه فعالیت ها در گوگل را بصورت دستی فراهم کرده است ولی حذف دستی تاریخچه ها شاید برای برخی سخت و وقت گیر باشد،در این پست مطالبی درباره حذف خودکار تاریخچه گوگل در اختیار شما قرار خواهیم داد که به کمک آن بتوانید نحوه فعالسازی قابلیت حذف خودکار تارخچه فعالیت ها در گوگل را یاد بگیرید.

حذف خودکار تاریخچه گوگل

گوگل یک ویژگی انقضا دارد که به شما اجازه میدهد تا تاریخ انقضا برای تاریخچه های خود انتخاب کنید،مثلا برای اینکه دیگر نیاز نداشته باشید بصورت دستی فعالیت های گوگل خود را پاک کنید میتوانید انتخاب کنید که هر یک ماه تاریخچه فعالیت های گوگل شما پاک شود شما میتوانید این قابلیت کاربردی گوگل را با انجام مراحل زیر فعال کنید.

بخوانید، آموزش روتوش فرکانسی در فتوشاپ

پاکسازی خوکار Web and Activity Data

  1. وارد اکانت گوگل خود شوید و روی Data & Personalizetion کلیک کنید
  2. سپس در صفحه باز شده در قسمت پایین روی متن آبی رنگ Manage your Activity Controls کلیک کنید
  3. در پنجره باز شده تمام قابلیت های فعال و غیر فعال شما نشان داده میشود در این قسمت شما باید در قسمت Web & Activity روی عبارت آبی رنگ MANAGE ACTIVITY کلیک کنید
  4. در صفحه باز شده صفحه را کمی به پایین اسکرول کنید و عبارت Choose to delete Automaticlly کلیک کنید تا صفحه جدید دیگری باز شود
  5. سه تا گزینه خواهید دید گزینه اول Keep Until delete manually به معنی حفظ تاریخچه شما تا زمانی که شما بصورت دستی آن را پاک نکنید هست،گزینه بعدی Keep for 18 months به معنی نگه داری تاریخچه ها فقط به مدت ۱۸ماه هست،و گزینه بعدی Keep for 3 mounths به معنی نگه داری تاریخچه شما به مدت ۳ ماه میباشد،شما در این قسمت میتوانید با در نظر گرفتن شرایط خود ۱۸ ماه یا ۳ ماه را انتخاب کنید تا مراحل فعالسازی قابلیت حذف خودکار تاریخچه فعالیت های گوگل را به پایان برسانید.

پاکسازی خودکار Location History

  1. برای اینکار ابتدا نرم افزار map گوگل را در گوشی خود اجرا کنید
  2. روی عبارت Time Line که در قسمت کناری قرار دارد تاچ کنید
  3. منو سه نقطه را در قسمت گوشه سمت راست بالا باز کنید و سپس روی عبارت Settings & Privacy تاچ کنید
  4. صفحه را به پایین اسکرول کنید و روی عبارت Automatically delete Location History تاچ کنید
  5. پنجره جدید مانند مراحل پاکسازی Web And Activity باز خواهد شد که شما باید گزینه مورد نظر خودتان را انتخاب کنید و روی Next تاچ کنید
در این پست مطالبی درباره پاکسازی خودکار تاریخچه گوگل در اختیار شما قرار گرفت روند انجام مراحل فعالسازی قابلیت حذف خودکار تاریخچه فعالیت های گوگل بسیار ساده میباشد،تمامی مراحل بصورت متنی در اختیار شما قرار گرفت چنانچه در انجام مراحل گفته شده مشکلی داشتید میتوانید سوالات خودتان را از قسمت ارسال دیدگاه همین پست مطرح کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا